Patru persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident produs între Focşani şi localitatea Garoafa, pe DN 2 E 85, traficul fiind blocat pe ambele sensuri. Şoferul care ar fi responsabil de producerea accidentului este în stare avansată de ebrietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii furnizate de IPJ Vrancea, patru persoane au fost rănite în urma impactului frontal dintre două autoturisme.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de la ISU Vrancea între care o autospecială de stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de descarcerare.

La sosirea pompierilor, cele patru victime erau conştiente, răniţii fiind evacuaţi înainte de sosirea echipajelor. Trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi unul de autospeciala de transport victime multiple.

Şoferul care ar fi provocat accidentul, din primele date, este în stare avansată de ebrietate. El are o alcoolemie de 1.11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Traficul pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa, este blocat pe ambele sensuri de mers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.