Patru oameni au murit, iar doi au fost răniţi grav în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe DN2 (E85), în zona localităţii Haret Pădureni, din judeţul Vrancea. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, accidentul s-a produs în urma coliziunii frontale a două autoturisme, unul înmatriculat în Constanţa, iar celălalt în Bacău.
 
În unul dintre autoturisme se aflau patru pasageri, iar în celălalt doi pasageri. Din fiecare maşină a supravieţuit câte o persoană, astfel că numărul victimelor se ridică la patru morţi şi doi răniţi grav.
 
Printre persoanele decedate se află şi un adolescent de 15 ani din Constanţa. Se pare că şi părinţii copilului ar fi murit.
 
A patra persoană decedată este un bărbat, din Bacău, şoferul celuilalt autoturism.
 
Alte două persoane au fost rănite grav, fiind transportate la spital. Un tânăr de aproximativ 20 ani a fost transportat de ambulanţa SMURD la CPU Adjud, o victimă de sex feminin a fost transportată de un echipaj SAJ la UPU Focşani. 
 
Traficul se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.