O tânără de 25 de ani din Bacău a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce maşina în care se afla a lovit frontal un cal lăsat liber pe şosea. Accidentul s-a produs pe DN 11 A, în judeţul Vrancea, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma proprietarului animalului pentru a-l trage la răspundere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri pe DN 11 A, în judeţul Vrancea. 

Un tânăr de 27 de ani din municipiul Adjud conducea către Oneşti când la un moment dat în mijlocul şoselei, a ieşit un cal nesupravegheat.

Şoferul nu a putut evita impactul. În urma coliziunii frontale cu animalul care cântărea câteva sute de kilograme, o tânără pasageră în autoturism a murit. Este vorba despre o tânără de 25 de ani din Bacău, aflată pe scaunul din dreapta şoferului.

Poliţiştii din Vrancea au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă si incearcă acum să identifice proprietarul calului nesupravegheat pe şosea.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.