O persoană a murit, duminică dimineaţa, în urma unui accident produs pe E85, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. Este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani care conducea autoturismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN2 (E85) Buzău - Focşani, la intrarea în localitatea Goleşti dinspre Râmnicu Sărat (în judeţul Vrancea), a avut loc în jurul orei 07.10 un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat. Întrucât vehiculele au ieşit în decor, traficul rutier nu este afectat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, accidentul s-a produs  pe DN2 (E85), la km. 175. Tânăra de 27 de ani, care conducea autoturismul, pe fondul carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, maşina lovindu-se de un autocamion care circula regulamentar.

În urma accidentului, două persoane din autoturism au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Una dintre victimele încarcerate, şoferiţa autoturismului, în vârstă de 27 de ani, a fost declarată decedată de echipajul SAJ. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism la bazin. Victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ şi duse la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.