O femeie însărcinată în şapte luni, din judeţul Vrancea, s-a înjunghiat în burtă în timpul unui conflict avut cu concubinul ei. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Focşani, unde a fost stabilizată, însă bebeluşul a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii au fost sesizaţi, luni seară, printr-un apel la 112, despre un conflict în familie, în comuna Vrâncioaia.

"Din primele verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînţelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuţit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a informat, marţi, sursa citată.

În prezent, se fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate şi încadrării juridice a faptei.

Femeia are 36 de ani şi trăieşte în concubinaj cu un consătean. Conform localnicilor, între cei doi erau dese scandaluri, şi pe fondul consumului de alcool.

După conflictul de luni seară, femeia a fost transportată la spitalul din Focşani în şoc hemoragic şi a fost operată de urgenţă. Ea este internată acum la Terapie Intensivă, dar bebeluşul nu a putut fi salvat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.