Pompierii din Vrancea şi Galaţi intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins 2 tractoare si o remorcă în care ar fi aproximativ 3 tone de motorină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu, incendiul se manifestă la 2 tractoare si o remorcă cu bazine cu motorină în cantitate aproximativă de 3 tone.

Incendiul este unul violent cu mare degajare de fum, însă nu e risc de propagare, autovehiculele cuprinse de foc fiind în câmp, în localitatea Năneşti, judeţul Vrancea.

Conform primelor date, cauza incendiului ar fi un scurt-circuit la unul dintre tractoare.

Pentru stingerea incendiului, au fost mobilizate iniţial 2 maşini de stingere incendiu cu apă şi spumă, după care forţele au fost suplimentate.

La această oră intervin pentru stingerea incendiului 3 autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă de la ISU Vrancea, 2 maşini de la ISU Galaţi, o ambuilanţă SMURD şi o maşină de la SVSU Năneşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.