O femeie de 44 de ani din Pufeşti, judeţul Vrancea, a fost rănită grav, miercuri, după ce o armă de vânătoare s-a descărcat accidental. Femeie era la vânătoare cu soţul ei şi a vrut să-i dea acestuia arma din maşină când a avut loc incidentul, femeia fiind rănită la faţă de o alică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, accidentul a avut loc, miercuri după-amiază, pe fondul de vânătoare care aparţine comunei Pufeşti. Femeia, în vârstă de 44 de ani, se afla împreună cu soţul la o partidă de vânătoare şi ar fi încercat să-i dea soţului arma care se afla în maşină, moment în care puşca s-a descărcat accidental. Femeia a fost rănită grav la faţă de o alică.

"Astăzi, ora 14,16 am fost sesizaţi cu privire la un incident produs la o vânătoare de păsări de pe raza comunei Pufeşti, unde o femeie de 44 de ani ar fi manipulat o armă cu alice care s-a descărcat accidental, aceasta rănindu-se în zona feţei. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii au început cercetările şi au deschis un dosar penal pentru trei infracţiuni: vătămare corporală, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.