Un tânăr de 17 ani, elev în clasa a zecea la un liceu din Adjud, judeţul Vrancea, a fost reţinut, miercuri, după ce a lovit doi profesori, în timpul unui conflict spontan izbucnit pe holul şcolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi de unul dintre profesorii agresaţi, care le-a spus că, în timp ce se afla pe holul unităţii de învăţământ, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit în zona spatelui, iar un alt profesor a fost lovit în zona feţei, de către un elev, în vârstă de 17 ani, din clasa a X-a.

Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat acolo, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Miercuri seară, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.