Două persoane au murit şi 11 au fost rănite, marţi dimineaţă, pe un drum din judeţul Vrancea, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, autorităţile activând planul roşu de intervenţie. Poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provovcat de şoferul autoturismului. Între timp, traficul a fost reluat. Şoferul de 58 de ani al microbuzului urma să candideze la primărie din partea PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţiştii din Vrancea au stabilit că acidentul a fost provocat de şoferul autoturismului. 

”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului rutier de pe DN 2 D este bărbatul de 70 de ani, aflat la volanul autoturismului”, a transmis IPJ Vrancea. 

În urma accidentului a rezultat decesul celor doi cnucătri auto, iar 11 persoane au fost rănite. 

”Zece victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon Focşani, iar un minor, în vârstă de 4 ani, ce prezenta traumatism abdominal a fost transportat la Camera de primiri urgenţe a Spitalului Vidra”, a transmis ISU Vrancea. 

Şoferul microbuzului, decedat în accident, se numea Aurel Proca, de 58 de ani, era consilier local şi se pregătea să candideze la primărie din partea PMP.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform IPJ Vrancea, un autoturism Fiat s-a ciocnit frontal cu un microbuz, iar în urma impactului extrem de violent, microbuzul s-a răsturnat pe şosea.

Două persoane au murit şi 11 au fost rănite. Persoanele decedate sunt şoferii celor două autovehicule, conform purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

La faţa locului au fost trimise 4 ambulanţe SMURD, 4 maşini ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, 2 maşini ale ISU de stingere incendii şi mai multe echipaje de poliţie,

Traficul în zonă este blocat.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.