Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator, marţi, în localitatea Cârligele din judeţul Vrancea, după ce a fost prins sub un solar pus la pământ de vânt. După ce a fost resuscitat, el a fost transportat la spital. În judeţ, 43 de localităţi nu sunt alimentate cu energie electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Vrancea, în urma vântului puternic, pompierii au acţionat pentru degajarea unor elemente de acoperiş instabile şi a unui copac căzut pe un autoturism, în municipiul Focşani.
 
Totodată, s-a intervenit pentru scoaterea unei persoane prinsă sub un solar agricol, în localitatea Cârligele, victima fiind în stop cardio-respirator şi supusă manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD. Ulterior, aceasta - un bărbat - a fost transportată cu o ambulanţă a SAJ la spital, fiind în comă.
 
De asemenea, potrivit societăţii de distribuţie a energiei electrice, în judeţul Vrancea sunt 43 de localităţi nealimentate cu energie electrică, fiind afectaţi 13.218 abonaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.