Un bărbat de 66 de ani a fost lovit de tren, în judeţul Vrancea şi a murit. Din cauza accidentului, trenul Regio 5215 care circula pe relaţia Ghimeş –Mărăşeşti a acumulat o întârziare de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că trenul Regio 5215 care circula pe relaţia Ghimeş -Mărăşeşti,  la trecerea prin pasajul Ciorani de pe raza comunei Pufeşti a accidentat mortal o persoană de sex masculin”, a transmis, luni seară, IPJ Vrancea.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Transporturi Feroviare Adjud.

”Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Urmare a activităţilor desfăşurate de echipa operativă a Serviciului Judeţean Poliţie Transporturi Vrancea s-a stabilit identitatea persoanei decedate ca fiind un bărbat, de 66 ani, din comuna Pufeşti”, a mai transmis sursa citată.

 Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Trenul Regio 5215 a acumulat o întârziere de aproximativ 60 minute. 

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.