Un bărbat din Vrancea, eliberat anul trecut din penitenciar, a fost arestat preventiv după ce a provocat un scandal, ameninţându-şi concubina cu un cuţit. Poliţiştii din Vrancea au tras focuri de armă pentru a-l linişti, întrucât era violent, iar un glonţ i-a provocat o rană superficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la un scandal în familie izbucnit în comuna Nereju, satul Nereju Mic.

Poliţiştii ajunşi acolo au identificat un bărbat de 35 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, se manifesta violent, având un obiect tăietor.

Între bărbat şi concubina lui izbucnise un conflict, el fiind cunoscut de poliţişti întrucât a executat o pedeapsă cu închisoarea, fiind eliberat anul trecut.

Întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor legale, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, executând două focuri de armă în plan vertical şi ulterior două focuri de armă în plan orizontal.

Bărbatul a fost apoi imobilizat şi ulterior preluat de un echipaj al SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale, întrucât a fost atins de un glonţ, avînd o rană superficială. El este în afara oricărui pericol.

De asemenea, poliţiştii au constatat existenţa unui risc iminent, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, iar joi magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.