Un bărbat de 31 de ani din comuna Câmpuri, judeţul Vrancea, a fost atacat de un urs. Doi consăteni i-au sărit în ajutor şi, deşi au fost răniţi, au reuşit să ucidă ursul şi să se salveze

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Câmpuri, sat Rotileşti, prezintă pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic.  La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind preluată de ambulanţă. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul de 31 de ani ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs.

Totodată, un urs a fost găsit decedat în apropierea unei gospodării. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DSVSA Vrancea şi ai Ocolului Silvic Soveja.

De asemenea, echipaje de ambulanţă au fost mobilizate la faţa locului şi au mai preluat doi bărbaţi de 36 şi respectiv 69 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul de 31 de ani a fost atacat de un urs iar cei doi  bărbaţi de 36 şi 69 de ani ar fi sărit în ajutorul acestuia, fiind şi ei răniţi.

La faţa locului au fost mobilizaţi pentru cercetări şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.