Poliţiştii din Vrancea fac cercetări, joi, după ce au apărut imagini care surprind o bătaie între mai multe fete. Acesta ar fi eleve ale unei unităţi de învăţământ din Focşani, iar agresiunea a avut loc pe o stradă din oraş, în afara orelor de curs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa Video: Jurnal de Vrancea

Imagini cu mai multe fete implicate într-o bătaie, în Focşani, au fost publicate în mediul online.  

”În urma apariţiei în mass-media a unor imagini care surprind o agresiune între eleve ale unor  unităţi de învâţământ din municipiul Focşani, faptă care s-ar fi săvârşit în cursul zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 13.30, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vrancea este abilitat să comunice următoarele: Până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea nu s-a înregistrat nicio sesizare cu privire la agresiunea în cauză”, ma transmis, joi, IPJ Vrancea.  

Sursa citată a precizat că, în urma vizionării imaginilor în cauză, conducerea I.P.J. Vrancea a dispus sesizarea din oficiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt.  

”În funcţie de rezultatul anchetei, vor fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.  

Potrivit primelor date, agresiunea s-ar fi petrecut în afara orelor de curs.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.