Vatmanul unui tramvai din Capitală a fost rănit, joi, de un bărbat care a folosit un pistol cu bile, incidentul având loc în Sectorul 4. Vatmanul a primit îngrijiri medicale şi şi-a continuat traseul, iar poliţiştii fac cercetări şi l-au căutat pe bărbatul care a tras. Acesta a fost ulterior găsit şi dus la Secţia 16 Poliţie. Societatea de Transport Bucureşti a precizat că vatmanul a fost rănit uşor la cap, fiind în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Astăzi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 10:40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului – sens CFR Progresul, la plecare din staţia Muzeul Bacovia, a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic, fiind rănit uşor în zona capului", a transmis Societatea de Transport (STB) Bucureşti.

Conform sursei citate, după pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic,care circula paralel cu vagonul, a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor.

"Nu au fost necesare intervenţii medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol", au precizat reprezentanţii STB.

Tramvaiul s-a retras la depoul Giurgiului. Circulaţia tramvaielor pe Şoseaua Giurgiului nu a fost afectată. 

"Societatea de Transport Bucuresti îşi exprimă îngrijorarea faţă de o astfel de manifestare violentă, care ar fi putut să aibă repercusiuni grave atât asupra vatmanului, cât şi asupra călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic", a mai arătat STB.

UPDATE - Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat şi la acest moment se află la sediul Secţiei 16 Poliţie, a transmis ulterior Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Capitalei a transmis că a fost sesizată, joi, în jurul orei 10.00, despre faptul că în Sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile.

"La faţa locului au sosit poliţiştii precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical", a arătat sursa citată.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.