Un şofer de 64 de ani, din localitatea vasluiană Corodeşti, a murit strivit de propria maşină, duminică după-amiază, după ce a încercat să o oprească cu mâinile în momentul în care autoturismul a luat-o la vale pe un sector de drum în pantă. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul a rămas blocat sub maşină după ce aceasta a trecut peste el în momentul în care a încercat să o oprească din mers întrucât se pusese singură în mişcare. Accidentul s-a petrecut în localitatea Corodeşti, atunci când şoferul se îndrepta spre casă împreună cu soţia sa. La un moment dat, pe un sector de drum în pantă, cei doi au coborât din autoturism, fără ca acesta să fie, cel mai probabil, asigurat cu frâna de mână.

”Când a observat că autovehicul s-a pus în mişcare, bărbatul de 64 de ani s-a dus în spatele acestuia, încercând să-l oprească cu mâinile. Din păcate, şoferul a căzut astfel încât maşina a trecut peste el, rămânând blocat sub aceasta”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Georgică Onofreiasa.

Soţia bărbatului a sunat după ajutor la numărul de urgenţă 112, la caz fiind trimise o autospecială de descarcerare a ISU Vaslui, precum şi o ambulanţă. Şoferul a fost scos de sub maşină, însă, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.