Pompierii din Huşi, judeţul Vaslui, au intervenit, marţi, pentru a îndepărta o porţiune din acoperişul din tablă al unui bloc, bucata fiind desprinsă de vântul puternic şi fiind în pericol să cadă pe maşini şi trecători. Intervenţia a durat circa două ore, fiind îngreunată de vânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Secţia de pompieri Huşi a intervenit la un bloc de pe strada Eroilor, în apropiere de Poştă, pentru degajarea unui acoperiş aflat în pericol de prăbuşire din cauza vântului puternic.
 
 
FOTO: ISU Vaslui
FOTO: ISU Vaslui
 
"La sosirea echipajului de intervenţie, o porţiune de aproximativ 30 metri pătraţi acoperiş din tablă pe astereală din lemn risca să se prăbuşească peste autoturisme şi trecători. După aproximativ două ore de lucru la înălţime, pompierii militari au reuşit să îndepărteze pericolul", a transmis sursa citată.
 
Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de vântul foarte puternic.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.