O fetiţă de şase ani, neînsoţită, a ajuns în stare gravă la spital, miercuri după-amiază, după ce a traversat strada pe culoarea roşie a semaforului şi a fost lovită de o maşină condusă de un bărbat de 55 de ani, pe numele căruia poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni semaforizată şi marcată corespunzător din faţa sediului Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, după ce copila de şase ani, care nu era însoţită de niciun adult, a fost lovită în plin de maşină.

Şoferul şi martorii accidentului au spus poliţiştilor că fetiţa a traversat neregulamentar, fără să respecte indicaţiile semaforului.

"În urma cercetărilor, s-a stabilit că minora s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roşie a semaforului. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul medical al ambulanţei deplasată la faţa locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzii”, a declarat, miercuri, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Şoferul maşinii care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 55 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.