Cadavrul unui nou-născut înfăşurat într-o pătură şi băgat într-un sac menajer a fost descoperit, sâmbătă, într-un tomberon din municipiul Bârlad. Poliţiştii fac o anchetă pentru identificarea mamei şi stabilirea condiţiilor în care copilul a ajuns la gunoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, trupul nou-născutului, înfăşurat într-o pătură şi băgat într-un sac menajer, a fost găsit de un bărbat care căuta prin gunoaie, sâmbătă dimineaţă, acesta sunând la numărul unic de urgenţă 112.

”La o primă examinare, colegii nu au putut stabili vârsta nou-născutului şi nici condiţiile în care a survenit decesul. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, în urma căreia se va elucida dacă fătul a fost născut viabil”, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii criminalişti, sub coordonarea unui procuror, fac o anchetă pentru identificarea mamei nou-născutului aruncat la tomberon. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.