Cadavrul unui bărbat din judeţul Vaslui a fost luat de poliţişti de la locuinţa familiei care se pregătea de înmormântare şi dus la morgă pentru autopsie, după ce Spitalul Judeţean de Urgenţă a sesizat Poliţia, în condiţiile în care rudele acuzaseră medicii că nu l-ar fi tratat corespunzător pe pacient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, cadavrul bărbatului a fost luat de la locuinţa familiei, în urma unei sesizări făcute de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, care a solicitat declanşarea unei anchete întrucât familia a avut suspiciuni cu privire la cauza decesului pacientului. 

Reprezentanţii SJU Vaslui spun că vasluianul, care avea 56 de ani, a murit la o zi după ce a ajuns la unitatea medicală cu grave probleme de sănătate, el figurând în evidenţe cu boli cronice. 

”În momentul în care bărbatul a decedat, familia ar fi avut suspiciuni asupra actului medical, în sensul că bărbatul nu ar fi fost tratat corespunzător pe perioada internării. În consecinţă, ne-am autosesizat şi am solicitat Poliţiei să efectueze cercetări în acest caz”, a declarat, vineri, pentru News.ro, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Familia bărbatului a obţinut un certificat de deces de la medicul de familie şi, în consecinţă, a luat trupul neînsufleţit al pacientului acasă, pentru a-l înmormânta.

Cadavrul bărbatului a fost luat de la locuinţa familiei şi dus la morga spitalului din Vaslui, pentru ca medicii legişti să facă autopsia şi să stabilească cauza decesului.              

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.