Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost agresat de către unul dintre nepoţii lui, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, el suferind leziuni ce necesită 5 - 6 zile de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 ianuarie 2024, ora 10.30, Postul de Poliţie Zorleni a fost sesizat cu privire la faptul că, la data de 31 decembrie 2023, în localitatea Popeni, comuna Zorleni, un bărbat ar fi fost agresat de către unul dintre nepoţii săi. Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au stabilit că, în noaptea de 31 decembrie 2023/1 ianuarie 2024, ora 20.30, persoana vătămată, bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, ar fi fost agresată, la domiciliul său, de către un nepot, fiind lovit cu pumnii şi picioarele în zona corpului, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan”, precizează IPJ Vaslui.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 5 - 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare emise de către medicii legişti.

”La data de 5 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad l-au reţinut pe bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”, mai arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.