Un bărbat de 81 de ani din judeţul Vaslui a suferit arsuri pe 27% din suprafaţa corpului, după o explozie care s-a produs în locuinţa sa. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu. Bărbatul a încercat să probeze o butelie GPL cu flacără deschisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Huşi au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Avereşti,  comuna Buneşti-Avereşti. 

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două camere şi avusese loc o explozie. În urma deflagraţiei, proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 81 ani a suferit arsuri la nivelul feţei, gâtului şi membrelor superioare, pe aproximativ 27% din suprafaţa corpului”, a transmis ISU Vaslui.

Sursa citată a precizat că victima a primit primul ajutor în ambulanţă, ulterior fiind transferată la o unitate medicală de urgenţă.

”Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, nefiind înregistrate alte victime. Au ars o cameră, o bucătărie şi un hol, alte două încăperi fiind afectate de explozie. A fost salvată jumătate din locuinţă”, a mai transmis ISU Vaslui.

Potrivit pompierilor, proprietarul locuinţei a încercat să testeze o butelie încărcată cu GPL folosind flacăra deschisă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.