Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de poliţiştii după ce a provocat un accident pe DN 24, în timp ce mergea cu maşina părinţilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc în localitatea Muntenii de Jos, la câţiva kilometri de municipiul Vaslui, după ce adolescentul a intrat cu maşina într-un alt autoturism aflat în faţa sa şi condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani.

Vasluianul de 16 ani luase maşina părinţilor, fără acordul acestora, dintr-o parcare din municipiul Vaslui, pentru a ajunge la iubita sa.

”Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul minorului de 16 ani aparatul a indicat o valoare de 1,21 mg/litru alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele adolescentului de 16 ani pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.