Sudul şi estul Munteniei şi cea mai mare parte a Dobrogei sunt afectate, începând de duminică, de la ora 6:00, de vânt şi precipitaţii, predominant ninsori, moderate canititativ, avertizarea fiind valabilă până luni, la ora 4:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În intervalul menţionat în sudul şi în estul Munteniei, precum şi în cea mai mare parte a Dobrogei vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (10…15 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local mai consistent îndeosebi în judeţele Călăraşi şi Constanţa", conform ANM.

De asemenea, meteorologii precizează că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Pe litoral rafalele vor depăşi 60...65 km/h, dar precipitaţiile vor fi mixte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.