Un accident rutier grav a avut loc, marţi seară, în localitatea Călimăneşti din judeţul Vâlcea, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un gard. În urma impactului, pasagerul, care este stareţul Mănăstirii Stănişoara, a fost aruncat din maşină, fiind grav rănit. Şoferul, care este şi el călugăr, a suferit leziuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Accidentul s-a produs pe un drum forestier din zona oraşului Călimăneşti, care duce către mănăstirea Stănişoara. Primele date arată că la volanul maşinii se afla un călugăr, iar pe scaunul pasagerului se afla stareţul mănăstirii, în vârstă de 64 de ani.
 
În urma impactului, pasagerul a fost aruncat din maşină într-o râpă, fiind grav rănit. Echipajele medicale care l-au găsit inconştient l-au stabilizat la faţa locului, fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital. 
 
 
Şoferul, în vârstă de 57 de ani, acuza cu dureri în zona stângă a toracelui şi a suferit un traumatism la coloană. El a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Râmnicu Vâlcea.
 
În acest caz se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.