Pompierii din Vâlcea intervin de aproape cinci ore pentru scoaterea de sub malul de pământ a tânărului de 21 de ani, care săpa o fântână, purtătorul de cuvânt al ISU spunând că şansele ca acesta să mai fie în viaţă sunt minime, întrucât peste el a căzut o cantitate foarte mare de pământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că 18 pompieri intervin în continuare pentru a ajunge la tânărul prins sub malul de pământ.
 
El a precizat că până acum forţele de intervenţie au reuşit să ajungă la un braţ al bărbatului şi a menţionat că intervenţia este foarte dificilă, pentru că pereţii fântânii se surpă continuu. 
 
De asemenea, Cătălin Popescu a spus că şansele ca bărbatul să mai fie în viaţă sunt minime, întrucât peste el a căzut o cantitate foarte mare de pământ.
 
Tânărul de 21 de ani a fost prins sub un mal de pământ, la aproximativ 12 metri adâncime, în timp ce săpa o fântână în localitatea Ioneşti, din judeţul Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.