Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat că va avea o discuţie, dacă situaţia o mai impune, cu salariaţii din Guvern care au declanşat luni un protest spotan în faţa Palatului Victoria. Întrebat dacă îşi cunoaşte angajaţii din Cancelaria premierului, având în vedere că unii dintre ei îi reproşează că lucrează de atâta timp şi nu îl cunosc şi nici el pe ei, premierul a răspuns: „Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine. Dar vă dau o veste tristă, dacă e vară eu fac la munte, dacă e iarnă fac la mare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost acolo. Am un consilier pe această zonă. M-a anunţat. Am un şef de Cancelarie. O să mă întorc la Bucureşti şi o să stau şi eu de vorbă, dacă se va mai impune această discuţie. E aşa de multă muncă în Guvern la toate departamentele. Eu ştiu cât se munceşte în Guvernul Românie şi tocmai de aceea mi-ar plăcea să mă implic direct în discuţia cu cei care au făcut acest protest”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre protestul spontan de la Guvern, luni, la inaugurarea noii secţii de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.

Chestionat dacă îşi cunoaşte salariaţii din Guvern, pentru că unii dintre ei reproşau că nu cunoaşteţi nimic despre ei, şeful Executivului a răspuns, în glumă: „Am să fac un teambuilding ca să ne cunoaştem mai bine. Dar vă dau o veste tristă, dacă e vară eu fac la munte, dacă e iarnă fac la mare”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Salariaţii din aparatul de lucru al Guvernului au declanşat luni un protest spontan, considerându-se discriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din administraţia publică. Protestul este declanşat ”având în vedere numeroasele întalniri cu reprezentanţii Guvernului României pentru soluţionarea revendicărilor salariaţilor, faptul că, în continuare, angaţaţii din Aparatul de lucru al Guvernului României sunt discriminaţi din punctul de vedere al salarizării în raport cu alte categorii de angajaţi din sectorul de activitate ,,Administraţie Publică”.

De asemenea, decizia de a protesta a fost luată după ce ultima întâlnire desfăşurată luni, ”partea guvernamentală a refuzat să corecteze această nedreptate”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.