Două persoane au fost rănite, marţi după-amiază, după ce autoutilitara în care se aflau şi care era condusă de un bărbat băut s-a ciocnit cu un autotren, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea. Traficul pe DN 7 este blocat pe ambele sensuri, în urma acestui accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Seaca din judeţul Vâlcea.
 
Potrivit IPJ Vâlcea, din verificările preliminare s-a stabilit că a avut loc o coliziune între un autotren şi o autoutilitară, iar în urma impactului au fost rănite două persoane din autoutilitară. Acestea au fost transportate la spital.
 
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei având o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la celălalt rezultatul a fost negativ.
 
Conform Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este oprită în ambele sensuri, estimându-se reluarea circulaţiei după ora 15.30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.