Drumul naţional 7 A, care face legătura între Voineasa şi Obârşia Lotrului, în judeţul Vâlcea, este complet blocat, duminică după-amiază, din cauza copacilor doborâţi de viscol şi care blochează carosabilul. Pompierii şi echipaje de la drumuri naţionale intervin pentru curăţarea şoselei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DN 7 A Voineasa - Obârşia Lotrului este blocat, duminică după-amiază, pe o porţiune de peste 40 de kilometri, de la kilometrul 40 la kilometrul 86+600 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic al  Poliţiei Române, acest tronson este impracticabil din cauza copacilor doborâţi de viscol pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat, duminică după-amiază, pentru News.ro că echipaje de pompieri se afdlă în zonă şi lucrează la eliberarea şoselei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.