Un bărbat din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost prins de către un echipaj de jandarmi în timp ce vindea pe stradă petarde şi artificii, care pot fi comercializate doar cu autorizaţie specială. În urma verificărilor, jandarmii au descoperit că bărbatul avea aproape 10.000 de materiale pirotehnice, care au fost confiscate şi predate Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O patrulă de jandarmi din judeţul Vâlcea a descoperit, joi după-amiază, pe o stradă din municipiul Drăgăşani, un bărbat care vindea petarde şi artificii care nu pot fi comercializate fără autorizaţie specială, se arată într-un comunicat dat publicităţii, vineri, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

În urma verificărilor, jandarmii cu constatat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, avea 9.488 de petarde şi artificii pe care le comercializa ilegal, încălcând astfel regimul materialelor explozive.

Întreaga cantitate de material pirotehnic a fost ridicat şi predată  Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.