Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Poplaca, judeţul Sibiu, pe numele căruia autorităţile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, a fost depistat de către poliţiştii Posturilor de Poliţie Poplaca şi Şelimbăr şi a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, marţi dimineaţă, în baza datelor şi informaţiilor obţinute, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Poplaca şi Şelimbăr au depistat un bărbat de 23 de ani, care era urmărit internaţional.

"Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Grecia au emis, la data de 22.02.2017, un mandat european de arestare, fiind cercetat alături de alte persoane pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt”, se arată în comunicat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, iar bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Pachetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi, ulterior, Curţii de Apel Alba Iulia, în scopul luării măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.