Traficul rutier a fost oprit din nou, joi, pe DN 7 - centura oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, după ce ploile abundente au reactivat căderile de pietre de pe versanţi. După câteva ore, autorităţile au anunţat reluarea circulaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 7 CC - Centura Călimăneşti, la kilometrul 3+100 de metri, în oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, după ce fusese oprită şi deviată pe DN 7, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. Valorile de trafic sunt însă ridicate la această oră pe DN 7, fiind formată o coloană lungă de autovehicule, de aproximativ 5 kilometri, între Brezoi şi Călimăneşti. Coloane de vehicule care se deplasează cu viteză redusă sunt şi pe raza judeţului Sibiu, în zona localităţilor Boiţa, pe sensul de mers Sibiu - Râmnicu Vâlcea, precum şi Lazaret, în direcţia opusă”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să sporească mult atenţia în aceste condiţii de trafic intens, asigurându-se foarte bine la fiecare manevră efectuată, semnalizând din timp intenţia de schimbare a benzii de mers şi să mărească distanţa dintre autovehicule, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Azi-noapte, ora 00.30, din cauza precipitaţiilor abundente - atenţionare hidrologică, au fost reactivate căderi de pietre de pe versanţi pe DN7 CC, km 3+150m, în oraşul Călimăneşti”, a transmis, joi dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.
 
Ca urmare, traficul a fost blocat în ambele sensuri, fiind deviat pe DN 7 - zona centrală a oraşului Călimăneşti.
 
Circulaţia pe centura oraşului Călimăneşti, oprit zilele trecute din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, fusese reluată miercuri seară, când valorile de trafic erau ridicate, fiind coloană de opt kilometri între Brezoi şi Călimăneşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.