Două persoane au fost surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ, miercuri după-amiază, în localitatea Sineşti din judeţul Vâlcea. Echipajele de salvatori au scos una dintre victime şi au făcut eforturi pentru a ajunge la cea de-a doua, care era complet acoperită cu pământ. Şi a doua victimă a fost scoasă, ambele fiind predate echipajelor medicale. O a treia persoană a primit îngrijiri în urma unui atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - A doua persoană prinsă sub malul de pământ a fost scoasă de pompierii militari şi predată, conştientă şi cooperantă, echipajelor medicale.
 
Oficialii ISU anunţă că o a treia persoană, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale. 
 
Prima persoană extrasă de pompieri din valul de pământ a suferit un traumatism toracic, fiind transportată la spital. A doua victimă este evaluată medical.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet. Echipele de intervenţie au reuşit extragerea persoanei surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conştientă, echipajului SMURD”, transmite ISU Vâlcea. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii fac eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane.
 
Acolo se află forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani şi Staţiei de Pompieri Grădiştea. Acestea acţionează cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcţii, în zonă fiind trimise şi mai multe echipaje medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.