Omul de afaceri prahovean Mihai Tufan, în vârstă de 47 de ani, a fost reţinut, după ce a rănit cu cuţitul o femeie care se afla în maşină cu el, iar apoi el şi-a provocat răni cu acelaşi cuţit. Cei doi au fost găsiţi într-o maşină oprită pe DN1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că bărbatul este omul de afaceri prahovean Mihai Tufan, iar femeia este angajata sa. Conform aceloraşi surse, rănile femeii sunt superficiale. De asemenea, deşi iniţial s-a crezut că starea omului de afaceri este gravă, în urma consultului medical, s-a stabilit că poate fi transferat în arest.
 
Bărbatul a refuzat să dea declaraţii anchetatorilor.
Mihai Tufan este unul dintre cei mai cunoscuţi comercianţi de energie eletrică din România, dar are şi afaceri în domeniul imobiliar.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, joi seara, un apel la 112 a anunţat că o persoană aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a bolnavă sau rănită, iar la faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere. 
Oamenii legii au găsit în maşină un bărbat şi o femeie, ambii cu răni produse cu un cuţit, anchetatorii stabilind în urma primelor informaţii că cele două persoane au avut un conflict care a degenerat. 
Cercetările au fost preluate de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. 
Anchetatorii au mai precizat că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia de mai multe ori cu un cuţit, iar apoi s-a agresat, provocându-şi de asemenea răni. 
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.