Şoferul unui autoturism care circula în staţiunea Predeal a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a căzut de pe un pasaj rutier peste cale ferată, ajungând pe şine. Primele date arată că o persoană este rănită. Traficul feroviar este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma accidentului a rezultat o victimă, conştientă”, a transmis ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că victima este un tânăr de 22 de ani care a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată la UPU Braşov de către echipajul SMURD.

CFR anunţă că, în urma accidentului, un tren de călători este blocat iar trei garnituri feroviare vor fi direcţionate pe alte linii.

”Trenul R 3002, în faţa căruia se află autoturismul prăbuşit, va staţiona până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR  11534, IR 1623, IR 11633 şi IR 11031 - sunt redirecţionate să circule pe firul II”, au transmis oficialii CFR Infrastructură.
 
Autoturismul a căzut pe plafon, în gabaritul căii ferate, firul I de circulaţie între Predeal şi Timişu de Sus. 
La faţa locului se află personalul de specialitate al SRCF Braşov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenţie ale ISU.
 
CFR precizează că traficul feroviar pe firul I va fi redeschis „imediat ce condiţiile de siguranţă vor permite tranzitarea zonei respective”.

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea ferată, în condiţii care urmează a fi cercetate şi lămurite de poliţişti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a sărit de pe pod şi a ajuns pe platforma feroviară”, transmite Poliţia Braşov.
 
 
Primele date arată că om persoană a fost rănită. Este vorba despre şoferul maşinii, un bărbat de 22 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul medical sosit la faţa locului.
 
Traficul feroviar este restricţionat, deconectat de la reţeaua de alimentare electrică, urmând ca în scurt timp, după finalizarea cercetărilor şi îndepărtarea vehiculului, să fie reluat, precizează poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.