Doi elevi au fost răniţi şi transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, în judeţul Tulcea, între un microbuz şcolar şi un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că accidentul s-a produs după ce autoturism a intrat în microbuzul şcolar, care circula din sens opus. 
 
“Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, un bărbat de 61 de ani ar fi  condus un autoturism pe DN 22 D şi ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a două persoane care au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea”, au precizat poliţiştii.
 
Ei au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22D, localitatea Slava Cercheză, judeţul Tulcea, s-a produs vineri, un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz şcolar. 
 
“În urma impactului a rezultat rănirea a 2 elevi, care au fost transportaţi la spital. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor aflaţi la faţa locului”, au transmis reprezentanţii Infotrafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.