Traficul este blocat luni dimineaţă pe DN2, în localitatea buzoiană Costeşti, din cauza unui accident soldat cu decesul unei persoane şi cu rănirea gravă a altor cinci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs între un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de un şofer buzoian în vârstă de 57 de ani şi un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 32 de ani, din Brăila.

În urma impactului deosebit de puternic,  şoferul buzoian a murit pe loc, în timp ce toţi cei 4 pasageri din maşina pe care acesta o conducea., bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 60 de ani, au fost grav răniţi. 
De asemenea, a fost rănită şi femeia de la volanul celuilalt autovehicul.
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.
La locul accidentului, pe DN 2 E 85, rraficul  este blocat. La ieşire din municipiul Buzău, circulaţia este redirecţionată pe DN1B, până la reluarea traficului în condiţii normale pe şoseaua europeană.
 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Circulaţia rutieră este blocată în prezent pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

O persoană încarcerată a decedat, iar o alta a fost rănită.

În prezent, au loc cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.