Bărbatul care marţi seară a intrat în locuinţa unei femei din Timişoara şi a atacat-o, lovind-o în cap şi corp, inclusiv cu un ”obiect tăietor-înţepător” în torace, leziunile ducând la decesul victimei, a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Bărbatul care a ucis o femeie în propriul ei apartament din Timişoara a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în urma unei decizii de miercuri a judecătorilor de la Tribunalul Timiş.
 
El este acuzat de omor calificat (săvârşit pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei alte infracţiuni şi comis asupra unei persoane) şi de tâlhărie.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, bărbatul este cercetat pentru omor calificat (săvârşit pentru a înlesni sau ascunde săvârşirea unei alte infracţiuni) şi tâlhărie. El a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
”În data de 15 august 2023, în jurul orelor 18:00, în timp ce se afla în apartamentul victimei din Timişoara, în scopul sustragerii de bunuri şi sume de bani, inculpatul ar fi lovit victima cu obiecte contondente la nivelul capului şi al corpului, în zone vitale, dar şi cu un obiect tăietor-înţepător în torace, lovituri care au avut ca urmare producerea unui stop cardio-respirator şi politraumatisme şi care au provocat leziuni ce au condus la decesul acesteia la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.
 
Inculpatul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş.
 
O femeie de 74 de ani a fost ucisă, marţi, la Timişoara, ea fiind găsită în apartamentul său situat pe Calea Şagului. Autorul, un bărbat de 47 de ani care ar fi intrat în locuinţă pentru a fura, a fost găsit de poliţişti în acelaşi apartament, unde ar fi leşinat. El este recidivist.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.