Accident rutier pe Autostrada A1, în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva - Arad. Un microbuz care transporta nouă persoane s-a răsturnat, iar la faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD. Toate cele 9 persoane vor fi transportate la spital. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers Deva - Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Un bărbat în vârstă de 37 de ani a condus un microbuz pe  A1, din direcţia Lugoj înspre Timişoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat. 
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a celor 8 pasageri, dintre care 2 femei”, a transmis IPJ Timiş. 
 
În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.
 
În microbuz se aflau 9 persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital.
 
 
Traficul rutier pe sensul de mers Deva-Arad este momentan blocat.
 
Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 7 persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.