Un bărbat din satul Bichigi, oraşul Făget, judeţul Timiş, este căutat de poliţişti, după ce a înjunghiat mortal un bărbat, în parcul din Făget, şi a rănit-o grav pe soţia acestuia. Suspectul a fugit cu o bicicletă, apoi a ameninţat proprietarul unei maşini şi a fugit cu autoturismul. El este căutat cu dronă şi cu un elicopter de către poliţişti. În total, suspectul a înjunghiat trei persoane, pe una a lovit-o cu maşina, iar pe alte două le-a agresat. Poliţiştii au tras trei focuri de armă înspre maşina cu care a fugit, în încercarea de a-l opri. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit poliţiştilor din Timişoara, trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Florin Boldea, cel care a ucis un bărbat şi a înjunghiat-o pe soţia acestuia, într-un parc din Făget. 

Unul dintre gloanţe a lovit portiera maşinii. Boldea a abandonat, apoi, maşina într-un şanţ şi a fugit.

În zonă au fost aduse un elicopter şi o dronă pentru căutarea fugarului.

Cei doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele miercuri dimineaţa în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a furat o maşină şi a făcut alte patru victime: o bătrână a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută acum pe agresor. Acesta a fost dat şi în consemn la frontieră.

El este recidivist,  fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.