Şase persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, într-un accident produs pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, în care au fost implicate un microbuz de persoane şi un autoturism. Una dintre victime a fost încarcerată. Circulaţia rutieră este restricţionată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Ialomiţa, trei echipaje operative din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2A, în zona localităţii Sărăţeni, în care au fost implicate un autoturism, o autodubă şi 6 persoane.

La locul solicitării au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă,  o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au acţionat şi 5 echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

”În urma coliziunii au rezultat şase victime, conştiente şi cooperante, însă una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predată echipajelor medicale. Toate cele şase persoane au fost evaluate la locul accidentului, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia”, a transmis sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că traficul pe DN 2A este restricţionat ca urmare a unui accident produs în afara localităţii Căzăneşti, judeţul Ialomiţa.

Astfel, au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

”În urma impactului au rezultat 7 victime, dintre care 3 sunt încarcerate. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei”, a arătat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.