Un puternic incendiu a izbunit, vineri seară, la o hală din municipiul Cluj-Ncapo, iar focul s-a extins la acoperişurile a trei case. La faţa locului intervin toate detaşamentele ISU Cluj, dar şi echipaje din judeţele învecinate. A fost transmis mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum. Unul dintr epompieri s-a intoxicat cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Puternic incendiu în Cluj-Napoca: Un pompier a fost intoxicat cu fum, fiins transportat la spital
Emil Boc, despre puternicul incendiu din oraş: După stingerea completă, vom face evaluarea finală / În cazul în care este nevoie, asigurăm locuinţe de urgenţă celor afectaţi de incendiu
CITEȘTE ȘI Emil Boc, despre puternicul incendiu din oraş: După stingerea completă, vom face evaluarea finală / În cazul în care este nevoie, asigurăm locuinţe de urgenţă celor afectaţi de incendiu

UPDATE: ”Incendiul este în acest moment localizat, fără posibilitatea de extindere. S-a reuşit şi pătrunderea în interiorul halei, acţiunile de stingere fiind în desfăşurare”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citattă a precizat că nu sunt victime.

”Acţionăm cu 8 autospeciale, 2 autoscări şi preventiv o ambulanţă SMURD. Suntem sprijiniţi de către pompieri sosiţi de la inspectoratele din judeţele Alba, Mureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud”, a mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”A fost anunţat un incendiu de hală pe strada Luncii. Incendiul se manifestă la hală şi s-a extins la acoperişul a trei case”, a transmis, vineri seară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.

Pompierii au precizat că la faţa locului intervin toate Detaşamentele ISU Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.