Traficul rutier este blocat, vineri, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, după ce trei capete tractor au oprit pe carosabil, iar şoferii protestează. Pe sensul către Ploieşti s-a format coloană de 6 kilometri. Protestele fermierilor şi transportatorilor continuă, vineri, şi în judeţul Satu Mare, aproximativ 50 de utilaje fiind la Vama Halmeu, Autorităţile au creat o bandă specială pentru autoturismele şi camioanele care se întorc în Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Protest cu aproximativ 50 de utilaje, la Vama Halmeu / S-a creat bandă specială pentru cei care se duc în Ucraina

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 62, pe sensul de mers către Ploieşti, în zona localităţii Dumbrava, judeţul Prahova,  în contextul protestelor transportatorilor şi ale fermierilor, 3 capete tractor au oprit pe carosabil, blocând banda de urgenţă, banda 1 şi banda 2”, anunţă, vineri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că protestatarii au coborât din autovehicule şi merg pe jos.

Poliţiştii anunţă, de asemenea, că s-a format coloană de aproximativ 6 kilometri, pe sensul către Ploieşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.