Poliţia judeţeană Braşov anunţă că prezenţa unui „colet suspect” a fost semnalată, sâmbătă, în apropierea unei staţii de autobuz din municipiul Braşov, într-o toaletă scoasă din funcţiune. Zona a fost delimitată, iar la faţa locului intervin pirotehniştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Geanta nu prezintă nici un fel de continut. Dispozitivul instituit este ridicat”, a anunţat Poliţia.
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă, cu privire la existenţa unui colet suspect, ce s-ar află într-o toaletă dezafectată situată pe str. Iuliu Maniu (vizavi de staţia RAT)”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. 
La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare.
Poliţia precizează că Bulevardul Iiliu Maniu din Braşov a fost complet închis circulaţiei.
De asemenea, la locul indicat intervin şi reprezentanţi din cadrul SRI şi ISU Braşov.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.