O poliţistă de la IPJ Buzău s-a sinucis, luni, cu pistolul din dotare, la locuinţa sa. Femeia avea 36 de ani şi avea doi copii, de cinci şi zece ani. Aceştia vor fi consiliaţi de un psiholog. Poliţista a fost găsită moartă de soţul ei, căruia i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital. Femeia lucra în Ministerul de Interne din 2009.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 11.00 de către soţul femeiii care a găsit-o decedată în apartamentul în care locuiau. Imediat s-a constituit o echipă care a mers la faţa locului şi au fost demarate cercetări care vor fi finalizate după ce va fi efectuată necropsia. Poliţista avea vârsta de 36 de ani şi lucra în cadrul MAI din anul 2009. Până la acest moment nu a fost găsit vreun bilet care să explice acest gest. Mai multe detalii vor putea fi făcute publice după ce va fi audiat şi soţul femeii, care în prezent este internat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău”, a transmis Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Potrivit martorilor, poliţista care şi-a pus capăt zilelor cu arma din dotare ar fi recurs la acest gest după ce şi-a lăsat cei doi copii, de 5 şi 10 ani, la grădiniţă şi la şcoală. Oamenii susţin că, ajunsă acasă, femeia şi-ar fi sunat soţul şi i-ar fi spus că urmează să se omoare, însă informaţia nu a fost confirmată oficial. 
 
Poliţiştii au confirmat însă că soţul acesteia a ajuns acasă în jurul orei 11.00 şi, după ce a găsit-o moartă, i s-a făcut rău fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde se află şi în acest moment.
 
Poliţista Cecilia C. activa în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mărăcineni şi nimeni nu ştia ca aceasta să aibă probleme. În weekend, femeia fusese la o petrecere de unde postase pe reţelele de socializare mai multe fotografii cu prietenele sale.
 
Copiii poliţistei urmează să fie consiliaţi de un psiholog.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare.

Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

Ea avea 36 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.