Echipaje medicale din Prahova intervin, miercuri seară, în cazul a doi copii, gemeni, în vârstă de doi ani, după ce aceştia au căzut de la etajul zece al unui bloc din municipiul Ploieşti. Primele date arată că micuţii sunt inconştienţi. Ei au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital, fiind făcute manevre de resuscitare. Ulterior, a fost declarat decesul celor doi copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia Prahova a anunţat că, miercuri, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, doi copii gemeni, fată şi băiat, cu vârsta de 2 ani şi două luni, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament. 
 
"Din păcate, aceştia au fost declaraţi decedaţi. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de ucidere din culpă", a arătat sursa citată.
 
UPDATE - Cei doi copii, un băiat şi o fetiţă, sunt gemeni, în vârstă de un an şi jumătate. Incidentul s-ar fi produs în timp ce mama lor se afla în altă cameră şi făcea curăţenie.
 
UPDATE - Copiii au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, fiind în stop cardio-respirator, în curs de resuscitare.
 
Ei au căzut de la etajul 10, a precizat ISU Prahova.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform primelor date furnizate de ISU Prahova, incidentul s-a produs pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. 
 
"Doi copii au căzut în gol de la etajul 8 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Se pare că au în jur de 2-3 ani şi sunt inconştienţi. Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 
 
Pompierii prahoveni au alocat la locul evenimentului o autoscara, o autospeciala de stingere, un echipaj de descarcerare şi două ambulante SMURD, dintre care una de terapie intensiva mobilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.