ISU Teleorman a pus în aplicare, luni, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident pe DN 6. În accident este implicat un microbuz şi o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Teleorman a anunţat că Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 11.52.

”Pompierii au rămas în zonă pentru asigurarea măsurilor P.S.I. şi îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil”, a transmis sursa citată. 

Centrul Infotrafic a precizat că traficul a fostb reluat. 

​”Valorile de trafic se menţin ridicate, în ambele direcţii”, a precizat Infotrafic. 

UPDATE: ”La data de 24 aprilie, a.c.,  ora 11.18, poliţiştii  au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe DN 6,  la km 83, a avut loc un eveniment rutier. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii  din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, în timp ce un conducător auto conducea un autoturism pe DN 6,  ar fi intrat în coliziune cu un microbuz”, a transmis IPJ Teleorman. 

Sursa citată a precizat că în urma evenimentului au rezultat  9 victime, dintre care şi un minor. 

Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
”Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a mai transmis sursa citată. 
 
UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN  6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Autorităţile din Teleorman intervin, luni, pe DN 6, la ieşire din Alexandria spre Bucureşti, la un  accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

”Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în accident sunt implicate 9 persoane”, au transmis autorităţile din Teleorman.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.