Autorităţile din Satu Mare au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La locul intervenţiei au fost angrenate un număr de 17 cadre militare, din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" al judeţului Satu Mare, din care 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri. La eveniment au intervenit şi 2 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare”, a transmis ISU Satu Mare. 

Sursa citată a precizat că, din cele 8 victime, o persoană refuză transportul la spital, iar celelalte 7 victime sunt transportate la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare pentru investigaţii medicale. 
 
La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au preciat că  accidentul a avut loc pe DN 19H, Centura municipiulu Satu Mare. 
 
”Conducătorul unui microbuz de transport persoane nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism şi a intrat în coliziune cu acesta, impact în urma căruia microbuzul s-a răsturnat. Au rezultat 7 victime, cu leziuni uşoare din primele investigaţii, care au fost transportate la spital, toate conştiente şi cooperante”, a transmis Centrul Infotrafic.
 
Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" al judeţului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism şi în microbuz de transport persoane, în municipiul Satu Mare, str. Lucian Blaga, cu ieşire la centura”, a transmis, luni, ISU Satu Mare.  

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. 

”Forţele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime. Victimele nu au fost încarcerate şi sunt în stare de conştienţă. La ora 16.00 a fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a mai precizat sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.