Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie. Opt adulţi şi un sugar de şase luni se aflau în vehicule, trei dintre adulţi şi bebeluşul fiind transportaţi la spital. Traficul a fost reluat, dar sunt coloane de maşini pe circa cinci kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din autoutilitară de 3,5 tone şi remorcă, pe banda întâi, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Avrig, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat colţul stânga spate al unei autoutilitare aflate pe banda de selecţie pentru coborârea de pe A1, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a acroşat alte patru autoturisme aflate în coloană spre coborâre”, a arătat IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, trei adulţi şi un sugar au fost transportaţi la spital. În urma evaluării medicale a copilului s-a constatat că acesta nu a suferit nicio leziune corporală. Celor trei adulţi răniţi li se acordă îngrijiri medicale în spital.

Centrul Infotrafic arată că traficul a fost reluat pe autostrada A1 Sibiu-Deva, dar valorile de trafic sunt ridicate, în zonă formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 5 kilometri.

UPDATE - ”În accident au fost implicate 6 autovehicule, în care se aflau un număr total de 8 adulţi şi un sugar. S-au deplasat la UPU Sibiu: cu echipajul SMURD cu medic o femeie de 35 de ani cu traumatism la mână, cu echipajele SAJ un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 26 de ani cu diferite traumatisme minore. Sugarul de 6 luni a fost transportat la CPU a Spitalului de Pediatrie”, a transmis ISU Sibiu.

Toate persoanele implicate în accident sunt conştiente. 
 
La ora 18:50 a fost dezactivat Planul Roşu de intervenţie. 
 
Serviciul de Ambulanţă Judeţean a explicat că echipajele SAJ au acordat asistenţă medicală unui bărbat de 28 de ani şi unei femei de 26 de ani. Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism facial, iar femeia a suferit un traumatism cranian. Ambii au fost transportaţi la UPU Sibiu.

UPDATE - Potrivit ISU Sibiu, toţi cei 7 adulţi şi sugarul care au fost implicaţi în accident au fost evaluaţi de echipajele medicale. 

”Din fericire, toate persoane sunt conştiente, 4 adulţi refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulţi şi sugarul de 6 luni”, a precizat sursa citată.
 
Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”ISU Sibiu intervine de urgenţă la un accident rutier pe A1 la ieşirea spre localitatea Cisnădie. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea intervin şi trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 autovehicule, 8 persoane adulte, toate conştiente şi un sugar de 6 luni.

”Două persoane sunt încarcerate, conştiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor”, a transmis ISU Sibiu.

Instituţia a precizat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie începând cu ora 17:50.

IPJ Sibiu a transmis că în zona accidentului traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.