Un poliţist în vârstă de 21 de ani a accident un pieton la Caracal, judeţul Olt, iar iniţial acesta nu a recunoscut că a condus autoturismul. El a fost testat cu aparatul drugtest şi a ieşit pozitiv la două substanţe psihoactive, poliţiştii stabilind că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul lucrează la Poliţia Transporturi Constanţa, iar conducerea instituţiei a dispus cercetarea disciplinară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că a fost dispusă cercetarea disciplinară a poliţistului de 21 de ani. 
 
“În urma informării, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, faţă de persoana în cauză”, a transmis IPJ Constanţa.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţa, prin 112, cu privire la faptul că pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.
 
“Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.
 
Poliţiştii au avut bănuiala că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană. 
 
“Poliţiştii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc eveniment, fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
Conform unor surse judiciare, tânărul de 21 de ani este poliţist în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.